Corrosie

Bestand tegen water, zuur en weer

 

Waar corrosie een probleem is, biedt Chromin de oplossing. Van voeding tot scheepvaart, onder de meest uiteenlopende omstandigheden, zorgen wij dat metalen aan alle eisen voldoen.

Sterk én hygiënisch

Food 1800x350 Industry.jpg

In de voedingsindustrie wordt veelal met rvs gewerkt, een materiaal dat goed tegen corrosie bestand is. Maar rvs kent slechte loopeigenschappen en is niet slijtvast. Harden van het oppervlak zorgt voor een hygiënisch materiaal met een extreem harde en slijtvaste laag.

Te land, ter zee en in de lucht

Aero 1800x350 Industry.jpg

Elke sector kent zijn eigen uitdagingen. In de zeevaart zout en chloride. In de luchtvaart de hoge eisen aan lichtgewicht materialen. In de farmaceutische industrie de noodzaak om verontreiniging te voorkomen. Gelukkig kennen wij de oplossing.

Op ons vertrouwen de allerbesten

Met oprechte interesse en gedegen expertise zijn we een gewaardeerd partner voor al onze klanten. We zijn er trots op dat we hen vooruit helpen.

“Wij hebben alle kennis en expertise in huis om te onderzoeken waar slijtage vandaan komt. We helpen de klant beter te maken. Productiever en concurrerender.”

Slijtage

Zeker van ieder onderdeel

Chromin CRM1604-1.jpg

Overal waar slijtage voorkomt, kan Chromin helpen om de kwaliteit van onderdelen te verbeteren en falen te voorkomen, ook onder de meest extreme omstandigheden.

 

Lees verder

Temperatuur

Sterk bij
extreme hitte

Chromin CRM1890-1.jpg

Hoge temperaturen of temperatuurschokken? Onze diffusietechnieken zijn de ideale oplossing als koude of hitte voor problemen zorgen. 

 

Lees verder

Nieuws

 

Chromin 167.jpg
Quality right
through