Slijtage

Zeker van ieder onderdeel

 

De trend om steeds sneller te produceren, leidt regelmatig tot verstoringen. Materialen kunnen de ontwikkelingen niet bijbenen. Met onze unieke processen verbeteren we de kwaliteit van onderdelen, ook onder extreme omstandigheden.

Van agro tot automotive

Overal waar slijtage voorkomt, kan Chromin helpen. Onze diffusietechnieken verhogen de materiaalsterkte, en daarmee de standtijden en levensduur. In alle segmenten, in alle productieprocessen, en bij afmetingen van 1 millimeter tot 9 meter. 

Op ons vertrouwen de allerbesten

Met oprechte interesse en gedegen expertise zijn we een gewaardeerd partner voor al onze klanten. We zijn er trots op dat we hen vooruit helpen.

“Wij hebben alle kennis en expertise in huis om te onderzoeken waar slijtage vandaan komt. We helpen de klant beter te maken. Productiever en concurrerender.”

Corrosie

Bestand tegen water, zuur en weer

Chromin CRM1814-1.jpg

Waar corrosie een probleem is, biedt Chromin de oplossing. Van voeding tot scheepvaart, onder de meest uiteenlopende omstandigheden. 

 

Lees verder

Temperatuur

Sterk bij
extreme hitte

Chromin CRM1890-1.jpg

Hoge temperaturen of temperatuurschokken? Onze diffusietechnieken zijn de ideale oplossing als koude of hitte voor problemen zorgen. 
 

Lees verder

Nieuws

 

Chromin 167.jpg
Quality right
through